27 de setembre de 2018
27.09.2018
Diari de Girona

Enxampen dos cops a l´AP-7 un conductor amb excés de velocitat

L´home acumulava diverses sancions pel mateix motiu que va abonar als agents

27.09.2018 | 12:56
Enxampen dos cops a l´AP-7 un conductor amb excés de velocitat

Els Mossos d'Esquadra han enxampat aquesta setmana i denunciat dues vegades un home, de 25 anys i de nacionalitat andorrana, per circular amb excés de velocitat per l'AP-7. L'home va pagar aquestes i altres sancions pel mateix motiu que tenia pendents.

La primera vegada que se'l va aturar va ser el 25 de setembre en un control d'identificació de matrícules estrangeres a l'autopista a Bàscara. Allà van detectar un vehicle, amb plaques del Principat d´Andorra, a qui constaven tres denúncies pendents. Totes tres eren per sobrepassar el límit de velocitat a la carretera C-1412, als termes de Biosca, Copons i Prats del Rei.

Els agents van aturar el cotxe i li van notificar les denúncies. Després de pagar 350 euros, va continuar la marxa. Poc després, una patrulla radar mòbil el va interceptar en un control a l'AP-7 a Garrigàs quan circulava a 166 quilòmetres per hora. La policia no el va poder aturar i, deu minuts després, un cinemòmetre dinàmic el va tornar a enxampar a 155 km/h. En aquesta ocasió, el va poder aturar. Va pagar 300 euros de multa i va continuar la marxa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook