El grup municipal d'ERC de Roses ha reclamat millores i inversions a la plaça de l'Alegria del Mas Mates. La formació ha traslladat al grup municipal el deteriorament del mobiliari urbà, jocs infantils i pavimentació.

La reclamació feta durant el ple municipal del dilluns és una de les principals demandes que els republicans varen recollir dels veïns de la urbanització durant la visita de fa unes setmanes.

En aquest sentit, el portaveu republicà, Joan Plana, va insistir en què «la plaça de l'Alegria s'ha anat deteriorant per la deixadesa municipal». El grup municipal d'Esquerra ha iniciat un seguit de trobades amb els veïns de diverses zones de la ciutat amb l'objecitu de recollir les seves queixes.

El regidor de Serveis Públics i Infraestructures, Josep Maria Masblanch, es va comprometre en el mateix ple municipal a estudiar la situació de la plaça i fer-hi les actuacions pertinents. Els republicans faran el seguiment d'aquestes actuacions per garantir que, efectivament, es millori la situació d'aquest espai.