La Guàrdia Civil ha comissat a la Jonquera en només tres dies fins a 6,5 quilos de marihuana, 11,2 quilos d'haixix i 2.520 paquets de tabac de contraban.

La primera de les actuacions es va fer el 22 de setembre cap a les nou del matí, quan una patrulla va identificar el conductor d'un vehicle amb matrícula italiana.

Durant l'escorcoll del cotxe, els agents van descobrir a dins de les portes i a la del maleter hi havia ocultades 22 bosses de plàstic tancades al buit amb marihuana. L'home transportava un total de 6,5 quilos.

La segona actuació es va produir el 26 de setembre pels volts de la una de la matinada. Els agents de la Guàrdia Civil, van fer aturar un vehicle amb matrícula francesa que volia creuar la frontera. En inspeccionar el cotxe van descobrir en un doble fons del maleter un total de 11,2 quilos d'haixix.

En aquestes dues actuacions contra el tràfic de drogues, els policies van detenir dues persones: un ciutadà italià de 42 anys i un ciutadà francès de 26 anys. Els quals van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.

La tercera intervenció es va dur a terme el 27 de setembre, cap a les onze de la nit. Quan durant un servei fiscal fet a la demarcació de la Jonquera, els agents van observar un vehicle que els va fer sospitar i que es trobava a l'àrea de servei Porta Catalana, en direcció França.

Un cop identificat el conductor i únic ocupant del vehicle, van descobrir fins a 2.520 paquets de tabac de la marca Marlboro sense els corresponents precintes fiscals, els quals tenen un valor de 12.900 euros.

Van comissar el tabac i van aixecar acta al conductor per una infracció de Contraban. El tabac va quedar a disposició del cap de la Delegació d'Agència Estatal de l'Administració Tributària de la Jonquera.