Un noi de 18 anys va morir dissabte a la tarda després que la moto en què viatjava xoqués frontalment amb un cotxe a la confluència entre l'N-260 i el carrer Tramuntana, dins del terme municipal d'Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà).

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), la víctima, que és un veí de Figueres de nacionalitat espanyola, viatjava de passatger posterior del vehicle de dues rodes. En el xoc també va resultar ferit greu el conductor de la motocicleta, un menor d'edat que va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir mateix el conductor del turisme implicat en l'accident, un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres. Els agents el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte d´homicidi per imprudència greu, un delicte de lesions per imprudència greu i un delicte per conduir sota els efectes de l'alcohol ja que a la prova d´alcoholèmia va donar 0,86mg/l. Aquesta taxa suposa superar més de tres vegades la taxa màxima permesa.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i la unitat de suport psicològic del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).