La 12a Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres ha superat amb escreix les xifres de les edicions anteriors i ha tancat la dotzena edició amb una facturació de 3,1 milions d'euros. Entre els setze concessionaris s'han venut 222 cotxes, a un preu mitjà de 14.000 euros, segons ha informat l'Ajuntament de Figueres.

En total, pel recinte hi han passat uns 10.000 visitants entre divendres i diumenge amb entrada lliure, essent dissabte el dia de major afluència. Els concessionaris esperen que en els propers dies es tanquin diverses operacions iniciades durant les tres jornades de la Fira del Vehicle d'Ocasió.

Cada concessionari hi va exposar entre 15 i 25 vehicles, que van ocupar un espai de 6.000 metres quadrats. A més, se sortejaran entre tots els compradors 16 targetes d'aparcament d'un any gratuït a qualsevol zona blava de Figueres.

L'edició d'enguany ha superat els 2,5 milions de facturació de l'edició anterior i els 210 vehicles venuts. De fet, les previsions dels expositors era «superar o igualar» aquestes xifres, ja que el parc automobilístic que es posava a la venda era «més nou».