El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la pena de 21 anys de presó per a Oriol Boyer, l'home que va assassinar d'una pallissa una dona a Cabanes. D'aquesta manera, el tribunal tomba el recurs d'apel·lació presentat per la defensa del condemnat, la qual sostenia que «hi havia una absència absoluta de proves directes» per arribar al veredicte de culpabilitat.

El TSJC considera que els elements estan «totalment acreditats i apareixen relacionats entre si, juntament amb la mort de la víctima». També apunta que «ofereix una reconstrucció racional -ni ­arbitrària, ni absurda, ni infundada- del judici que permet arribar des dels fets de base acreditats a l'autoria de l'acusat respecte a la mort de la dona seguint unes regles lògiques i acceptades per l'experiència que permeten descartar qualsevol altra alternativa».

D'aquesta manera, el TSJC confirma la sentència de l'Audiència i declara d'ofici les costes del procés. Tot i això, contra aquesta hi ha la possibilitat d'interposar un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem

El tribunal, seguint les pautes del relat de l'Audiència de Girona, sosté que l'acusat «va abordar la víctima el 27 de febrer del 2014 al polígon industrial de L'Aigüeta de Cabanes».

Després d'immobilitzar-la amb unes brides que li subjectaven els peus i les mans, «li va posar un mitjó a la boca subjectat per un mocador perquè no tingués la possibilitat de demanar ajuda». La va portar a un lloc fosc i, amb la finalitat de disminuir encara més les seves possibilitats de defensa, la va colpejar de manera «brutal i cruel» fins a deixar-la pràcticament morta en un lloc apartat, «sense la possibilitat de percebre cap mena d'ajuda externa». Per aquest motiu, Oriol Boyer va ser condemnat per un delicte d'assassinat agreujat, juntament amb un delicte de tinença il·lícita d'armes.