11 de octubre de 2018
11.10.2018
Diari de Girona

ERC promou espais de debat amb professionals sobre el futur de Figueres

S'han programat vuit sessions temàtiques que se celebraran el 20 i 27 d'octubre i el 3 de novembre

11.10.2018 | 00:28
ERC promou espais de debat amb professionals sobre el futur de Figueres

El grup municipal d'ERC de Figueres organitzarà vuit taules de debat amb la finalitat d'analitzar la situació actual de la ciutat i teixir accions de futur. Les jornades se celebraran el 20, 27 i 3 de novembre i estaran dinamitzades per professionals dels diversos àmbits que s'hi tractaran: urbanisme, seguretat, esports, joventut, cultura, educació, comerç i treball.

La portaveu del grup, Agnès Lladó, ha explicat que l'objectiu és «trobar solucions i compartir-les per ser capaços de capgirar la ciutat i potenciar els punts forts de Figueres». Les sessions estaran obertes a tots els figuerencs i ERC ha iniciat una ronda de contactes amb professionals de les àrees per tractar.

Les sessions s'iniciaran el dissabte 20 amb Urbanisme i Convivència i Seguretat, que es duran a terme a la seu del Col·legi d'Arquitectes, dinamitzades per les arquitectes Anna Albó i Eva Gayolà. Una setmana després, el 27, es faran les sessions d'Esport i Joventut, amb l'exjugador de l'UEF  i professor de l´escola Anicet de Pagès, David Arias. També el 27, hi haurà una altra sessió a la tarda al Casino Menestral sobre Cultura i Educació amb el director de l'IES Alexandre Deulofeu, Pere Gifre. Els espais de debat finalitzaran el 3 de novembre amb les sessions de Comerç, Benestar i Treball coordinades per Jesús Quiroga subdirector general del SOC i Gregori Peral, director de l´Oficina de Correus de Figueres i expresident d´El Dofí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook