La Policia Nacional ha detingut a una parella -formada per un home de 27 anys i una dona de 29- per una suposada implicació en onze robatoris comesos durant la darrera setmana a la localitat de Marbella. Així ho recull el rotatiu Diario Sur, que explica que la parella d'origen francès es dedicava a robar en hotels i urbanitzacions de luxe, en els quals vestien roba elegant per passar desapercebuts.

Tal com expliquen les fonts policials, era l'home el que executava aquests robatoris, mentre que la dona era l'encarregada de donar-li cobertura i vigilar la zona mentre l'altre procedia a cometre els múltiples delictes.

El diari també apunta que la parella feia servir vehicles de lloguer per no ser descoberta, que llogava amb documentació falsa i que anava canviant periòdicament. La policia també afegeix que en alguna ocasió, els lladres havien arribat a duplicar la placa de vehicles de la mateixa marca, tipus o color. La parella va fer servir la força per accedir a la majoria d'immobles on van robar.

Intent de fuga

Després d'obrir una investigació, la policia finalment els va aconseguir interceptar a la Jonquera quan aquests intentaven passar la frontera cap a França amb maletes plenes de joies, bosses, ulleres de sol i roba de marca. El Jutjat d'Instrucció número 1 de Marbella s'ha fet càrrec del cas i, de fet, el principal investigat per aquests fets -l'home- ja es troba al centre penitenciari del Puig de les Basses a Figueres.