Maçanet de Cabrenys va acollir durant el cap de setmana la segona edició del Pirempordà, la Fira de l'Esport de Muntanya, Oci i Lleure del Pirineu Empordanès i la Catalunya Nord. Durant la fira es va inaugurar un rocòdrom permanent que s'afegeix al Circuit Infantil de BTT que ja existeix a Maçanet de Cabrenys.

El Pirempordà forma pat d'un projecte transfronterer de col·laboració entre Maçanet i els municipis del Sud Canigó, i ha comptat amb el suport de la Casa de la Generalitat de Perpinyà, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava-Pirineu de Girona i el Consorci Salines Bassegoda.

Durant tot el cap de setmana s'ha mostrat una àmplia oferta d'ambdues bandes de la frontera.

En un recinte firal s'han instal·lat els expositors de les empreses i poblacions, mentre que a la resta d'espais s'han programat durant tres dies activitats.

Senderisme, BTT, xerrades i tallers infantils, l'escola de drons, les partides d'Airsoft, FutbolGolf, el Parc d'Aventura, entre altres, han estat les propostes.

Segons l'organització, han estat milers les persones que han passat per aquesta fira, tot i el temps inestable del cap de setmana.

Durant la fira es va fer entrega del Premi Pirempordà a l'Esport Solidari. En aquesta ocasió s'ha concedit al Grup Iris de Figueres, una associació de lluita contra el càncer. Se'ls ha concedit el guardó per la seva tasca de sensibilització social a través de l'esport amb la popular Cursa de la Dona de Figueres.