Els ocupants d'un vehicle han disparat trets al barri del Culubret de Figueres sense causar ferits. Els fets han tingut lloc a dos quarts de cinc de la tarda a l'alçada del Bar Tramuntana, al carrer Avinyonet, segons ha informat l'Ajuntament. La patrulla permanent de la Guàrdia Urbana al barri ho ha vist i ha detingut dues persones poc després a l'alçada del carrer Glòria Compte.

Els dos detinguts pel tiroteig al barri del Culubret han passat a disposició dels Mossos. El conductor del vehicle des d'on s'han iniciat els trets no tenia permís i ha donat positiu en drogues. A la zona hi ha instal·lades càmeres de videovigilància que han enregistrat els fets.

El cas és competència de la Guàrdia Urbana, que és qui ha efectuat les detencions, però posteriorment fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat agents dels Mossos de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO).

Aquesta no és la primera vegada que s'hi produeixen incidents d'aquest tipus. Una baralla entre famílies també va acabar amb trets al barri de Sant Joan l'any 2012 sense cap ferit i es va desplegar un dispositiu especial. També el 2010, una dona va resultar ferida després de rebre el tret d'un balí mentre circulava pel carrer i acompanyava uns nens a l'escola infantil del barri del Bon Pastor, a tocar del de Sant Joan.