Un home va intentar atracar un supermercat amb un ganivet de grans dimensions a Figueres el passat dimarts 9 d'octubre. El lladre va entrar a quarts de vuit del vespre en un local de venda de productes congelats i es va apropar a la caixera. Seguidament va amenaçar que li tallaria el coll si no li donava els diners de la caixa.

En aquell moment hi havia diversos clients a l'interior de la botiga, incloent-hi nens i la caixera va aprofitar la situació de pànic que es va generar per escapolir-se de l'atracador. Aquest, en veure que no podia aconseguir el seu botí, va fugir corrents de l'establiment.

Arran del fet, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar qui era l'atracador i gràcies a la col·laboració ciutadana van tenir suficients indicis per identificar-lo. Va ser localitzat i detingut el 21 d'octubre en un carrer de Figueres.

El detingut, de 38 anys, nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents, va ser acusat com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. L'home va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.