Un home va morir la nit de dilluns després d'encastar-se amb el seu cotxe contra un camió d'alt tonatge a la Nacional II, al seu pas per Pont de Molins. Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) estan investigant el succés, ja que les circumstàncies dels fets no estan clares. Per aquest motiu, ahir encara van estar buscant vestigis i investigant diverses proves per tal d'aclarir si es tracta d'un accident de trànsit o d'un suïcidi.

Aquesta darrera hipòtesi s'està estudiant, ja que la víctima és una persona que compta amb antecedents d'aquesta tipologia i hauria intentat treure's la vida en més d'una ocasió. De moment, però, no està clar i, per tant, encara estan elaborant l'atestat policial que pugui concloure què va succeïr aquest dilluns a la nit.

El que han pogut constatar els agents és que els fets van produir-se pels volts de la mitjanit a l'altura del quilòmetre 761, a l'entrada de la població de Pont de Molins. Per causes que s'investiguen, un cotxe hauria envaït el carril contrari, s'hauria encastat contra un camió i hi hauria perdut la vida el conductor del turisme. Ahir el Servei Català de Trànsit no va fer el comunicat oficial com a accident de trànsit, ja que està sota investigació i s'apunta a un possible suïcidi.

El conductor del camió, per la seva banda, no va resultar ferit tot i patir un gran ensurt. La víctima va morir a l'instant.

A causa del succés es va tallar la Nacional II al pas per Pont de Molins. El sinistre va obligar a desplegar els serveis d'emergències sobre el terreny: diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, els Bombers i el SEM.