Agents de la Policia Nacional van aconseguir reanimar, fa uns dies, un home que va patir un infart mentre estava esperant per fer-se el DNI, a Portbou, acompanyat del seu fill. En un primer moment, un policia de l'entrada es va adonar que l'home presentava símptomes de no trobar-se bé, per la qual cosa va procedir a demanar ajuda mèdica a l'ambulatori de Portbou.

L'agent va acompanyar l'home a l'interior de les dependències policials i, de sobte, es va començar a trobar més malament, fins al punt que va patir una aturada cardiorespiratòria.

Segons ha pogut saber el Setmanari de l'Alt Empordà, un dels funcionaris policials, experimentat en reanimació cardiopulmonar, va iniciar les maniobres de reanimació, alternant-se amb altres agents també experimentats, a l'espera de l'arribada dels serveis sanitaris. Una metgessa del poble també va intervenir en l'emergència.

L'home va poder ser reanimat i evacuat en una ambulància, primer, i en l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques, immediatament després, fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.