La Guàrdia Civil ha comissat 76 quilos de marihuana i ha detingut tres persones en dos dies a la Jonquera. En un dels casos, un xofer duia 31 quilos en un Porsche.

Els fets es remunten a diumenge i dilluns. La primera actuació la va fer una patrulla de la Guàrdia Civil de la Jonquera, pels volts d'un quart d'una de la matinada de diumenge. La policia va interceptar un vehicle amb matrícula espanyola que circulava cap a França. Després d'identificar l'ocupant, van veure que damunt del seient del darrere hi havia diverses bosses. En total, van descobrir 33,4 quilos de marihuana.

La segona, la van fer cap a les set del vespre de dilluns i va consistir en una inspecció fiscal a un autobús que volia creuar la frontera. Durant l'escorcoll, els agents van sospitar d'una maleta i van identificar el seu propietari i la van obrir. A dins hi van descobrir 10,9 quilos de marihuana envasada al buit. Pels volts de dos quarts de deu de la nit, policies de la mateixa unitat van identificar l'ocupant d'un Porsche Cayenne. A la part del darrere i al maleter van trobar 31,8 quilos de marihuana. En totes les actuacions, els agents van arrestar tres persones.