La conductora d'un cotxe ha mort aquest dissabte al matí en un xoc entre dos cotxes a la C-31 a Ventalló (Alt Empordà). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avís del sinistre s'ha rebut a les 10.24 hores al punt quilomètric 367, on per causes que es desconeixen els dos vehicles han xocat lateralment.

A causa de l'impacte, la conductora d'un dels turismes ha mort. Es tracta de A.R.H., de 84 anys, nacionalitat francesa i veïna de l'Escala. En el mateix vehicle hi anava una altra persona que ha resultat ferida lleu i que ha estat traslladada a l'Hospital de Figueres. El conductor de l'altre cotxe ha resultat il·lès.

En aquest accident hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. L'accident ha obligat a donar pas alternatiu als vehicles dels dos sentits de la marxa fins a les 12.30 hores, quan s'ha normalitzat la situació. Amb aquesta víctima, ja són 161 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viaria de Catalunya durant aquest 2018.