La ruta pel camí de ronda que transcorre entre el far de Roses i la cala Montjoi va inaugurar, el passat dissabte, la programació de Rutes de Senderisme de Roses, assolint en aquesta primera activitat una gran participació de públic.

Un interès que, segons l'Ajuntament, es manté en les següents activitats programades fins al mes d'abril, atès el ritme d'inscripcions, i que ja ha obligat a tancar el grup de la propera ruta programada per al 3 de novembre per veure la posta de sol des del Pla de les Gates.

Les Rutes de Senderisme de Roses són unes activitats organitzades per l'Oficina de Turisme, en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus i l'Associació Excursionista Cabirols, fins al mes d'abril de 2019.

Un total de 7 itineraris per diferents indrets i punts d'interès del terme municipal integren aquest programa, que comptarà amb l'acompanyament de guies oficials del Parc Natural del Cap de Creus. Un itinerari megalític, els masos de Roses o el Pic de l'Àliga entre oliveres són algunes de les rutes programades.