01 de novembre de 2018
01.11.2018
Diari de Girona

Un home pateix cremades en un incendi a Figueres

Els Bombers van haver de rescatar una dona i el seu fill de vuit anys confinats al balcó del pis. Els veïns de l'edifici van ser desallotjats

01.11.2018 | 01:04
Un home pateix cremades en un incendi a Figueres

Un home va patir cremades de tercer grau per un incendi en el seu pis a Figueres. Els serveis d'emergències van desallotjar 14 veïns i van rescatar la dona i el nen de l'immoble afectat que s'havien confinat al balcó. Una estufa elèctrica podria haver estat la causa.

L'incendi es va declarar pels volts d'un quart de sis del matí al número 5, del carrer de Núria amb cinc dotacions.

El foc estava totalment desenvolupat. Van extingir les flames i mentrestant, van rescatar amb la caputxa de salvament –per tal que no respiressin el fum– la dona de 38 anys i un menor d'uns vuit anys, que estaven confinats al balcó del primer pis. Les flames van destrossar totalment el pis d'un edifici de quatre plantes que es va desllotjar. L'home afectat per l'incendi ha patit cremades de tercer grau a la mà i el SEM el va evacuar en estat de poca gravetat a l'hospital de Figueres. A la dona i el seu fill, se'ls va traslladar al CAP per fer-los una revisió preventiva.Pels volts de les sis del matí, els veïns del bloc han pogut sortir i a partir d'un quart de vuit, ja han pogut tornar a casa seva.

Al lloc dels fets també s'hi ha traslladat la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook