13 de novembre de 2018
13.11.2018
Diari de Girona

Els Cinemes Las Vegas s'obren a nous usos

Les sales de Ventura Pons volen difersificar la programació amb espectacles teatrals, música i conferències · S'ha constituït com associació cultural

13.11.2018 | 13:44
Una de les sales dels cinemes Las Vegas

Els Cinemes Las Vegas de Figueres estan treballant en una nova programació i preus més baixos per potenciar l'equipament, recuperat pel cineasta Ventura Pons la primavera passada. Amb nova direcció, encapçalada per Josep López, les sales combinaran la programació comercial amb pel·lícules pensades "pels més cinèfils", com films en versió original, re-estrenes i clàssics. També es preveu incloure espectacles, concerts de música i conferències i obriran cada dia. 

Els inicis "no han sigut fàcils", reconeix Ventura Pons, que insisteix en el "procés de canvi" en què es troba el cinema, que tindrà altres usos que l'estricta projecció de pel·lícules. En aquest sentit, s'ha avançat que els organitzadors de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que se celebra a Lleida, s'ha interessat en fer-lo també extensiu a Las Vegas. A més, s'està treballant en un futur festival cinematogràfic propi. 

D'altra banda, la direcció ha constituït una associació cultural per poder incloure aquests altres usos, un requisit necessari també per la redacció del conveni d'usos amb l'Ajuntament de Figueres. Es preveu que se signi l'any vinent. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit