Unes lletres de grans dimensions en què es podrà llegir «Hola Roses» donaran la benvinguda a la població. És el projecte que més vots va rebre en els pressupostos participatius de fa dos anys i que s'està tirant endavant. La iniciativa s'emmarca també en les moltes accions adreçades al turisme.

El gran rètol se situarà en uns terrenys zona verda propietat de l'Ajuntament, just a l'entrada, entre la C-260 i l'avinguda Nord.

El sòl s'adequarà topogràficament i en la vegetació seguint el projecte per col·locar-hi les lletres. Se situen de forma individual i amb unes dimensions de més de 1,20 m cadascuna.

El projecte per al disseny es va encarregar a Àlex Gifreu i té un pressupost d'uns 43.000 euros, que podia variar perquè s'ha de posar a concurs.

Les lletres, segons el projecte, són blaves i vermelles. Blau per a la paraula «hola» i vermell per a «Roses». La frase acaba amb una exclamació. Les lletres se situaran a l'espai central de la zona enjardinada i lleugerament enlairades. Durant la nit s'il·luminaran.

Des d'ERC el portaveu del grup Joan Plana va voler afegir durant l'aprovació que no acaba d'agradar-los el disseny, tot i admetre que entenen que es tracta d'una qüestió estètica i, per tant, subjectiva. El grup no s'hi va oposar però va afegir que creuen que hi ha certa distorsió respecte a la proposta inicial dels ciutadans que entenen que el Govern ha hagut d'adaptar.