Figueres tornarà a tenir pista gel artificial per Nadal. Han passat prop de deu anys des de l'última vegada que es va instal·lar a la ciutat i enguany es tornarà a recuperar l'atracció. L'Ajuntament i l'associació Comerç Figueres han anunciat aquest matí la novetat, inclosa en la programació nadalenca municipal.

La pista de gel, però, no s'instal·larà a la Rambla, sinó que s'instal·larà a la plaça Josep Pla, davant el Teatre Jardí. El president de l'associció, Lluís de Anguera, confia que generarà un fluxe de gent cap a l'altra costat de la Rambla i que dinamitzarà els establiments d'aquella zona. Hi ha coincidit també l'alcalde Jordi Masquef, que també ho veu com una oportunitat per fomentar el teixit comercial del centre de Figueres.

Estarà oberta des del 5 de desembre fins el 5 de gener i costarà 6 euros. Aquells que facin compres pel valor mínim de 20 euros als comerços associats tindran descompte.

D'altra banda, enguany el mercat de Nadal s'obrirà el 30 de novembre fins també el 5 de gener. Hi participaran una trentena de firaires. A més, l'encesa dels llums dalinians està prevista per demà a les sis de la tarda i anirà acompanyada de diverses activitats, tal com ha explicat el regidor de Cultura Popular Quim Felip. A la Rambla també s'hi instal·larà l'arbre nadalenc de grans dimensions (quinze metres).