L'Ajuntament de l'Escala va aprovar al ple de dilluns la cessió gratuïta d'una finca de 622 metres quadrats al Servei Català de la Salut (CatSalut) per tal que pugui ampliar i millorar el Centre d'Assistència Primària de l'Escala.

El terreny està ubicat just entre l'actual CAP i la comissaria compartida dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de l'Escala, al carrer Mossèn Salvador Jué.

«Ens consta la voluntat de millorar l'atenció i les instal·lacions del CAP de l'Escala i estem molt interesssats en que aquesta ampliació es dugui a terme el més aviat possible», remarcava l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga.

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala dona atenció a l'Escala, Albons, l'Armentera, Bellcaire d'Empordà, Sant Pere Pescador, Ventalló, Viladamat i Vilamacolum.

Adquireixen habitatge social

El ple d'aquest dilluns també va aprovar l'adjudicació de la casa de propietat municipal situada al carrer Roses número 27, coneguda com a Casa Matilde.

Es va adjudicar per un preu de 182.506,50 euros. Aquests diners es destinaran a l'adquisició de patrimoni destinat a habitatge social.