L'Escala estrena el Mercat de Nadal amb tallers, concerts i visites guiades, que estarà obert amb una vintena de parades fins diumenge. A la plaça Avi Xaxu s'hi portaran a terme diversos tallers.

El mercat està situat al centre històric, entre el carrer Maranges i la plaça Pekín. Les parades ofereixen tota mena de productes, la majoria habituals d'aquestes festes.

A la plaça de l'Avi Xaxu es faran tallers d' scrap per mostrar com fer boles i banderoles de Nadal avui d'onze a una del migdia i també està previst una cantada de nadales a càrrec del Cor Indika durant el matí.

Per demà s'ha programat una passejada del port fins a cala Ferriol, amb tornada en vaixell, organitzada per l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic, dins la programació de l'Ennatura't del patronat de turisme Costa Brava Girona. És una activitat que inclou també una degustació de pa amb tomàquet i anxoves.

A l'Alfolí de la Sal s'hi oferirà el concert de Nadal que organitzen els Clàssics l'Escala-Empúries a les sis de la tarda.

Un concurs de dibuix i pintura del CER i una cantada de nadales del Camp dels Pilans són altres de les activitats que s'han programat.