Una persona ha intentat apagar les flames que s'han originat en la cuina d'un pis de Figueres i ha patit cremades a les mans. Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques l'han atès allà mateix. Una altra persona ha hagut de ser traslladada pels serveis sanitaris a l'Hospital de Figueres per inhalació de fum. Tot això ha passat aquest dissabte, 8 de desembre, al migdia, en un pis del carrer Albera. Els Bombers rebien l'avís a les 13.53 hores.

El foc s'ha iniciat a la cuina de l'immoble i ha destrossat completament la campana extractora, ha socarrimat armaris i cuina i ha causat desperfectes a l'enguixat del sostre, segons han informat Bombers de la Generalitat, que han intervingut amb tres dotacions del parc de Figueres. La Guàrdia Urbana ha tallat el carrer Bassegoda al trànsit de vehicles mentre els serveis d'emergència treballaven en l'extinció.

Quan han arribat els Bombers, la cuina estava fumejant, després de la ràpida acció de l'inquilí que ha fet una primera actuació amb aigua. Les flames s'han sufocat ràpid i un cop ha quedat revisada l'estructura de l'immoble els Bombers s'han pogut retirar.