11 de desembre de 2018
11.12.2018
Diari de Girona

Roses edita el calendari del 2019 amb espectaculars imatges del fons marí

L'autor és el fotògraf local Lluís Masblanch i l'Ajuntament n'ha distribuït 3.000 exemplars

11.12.2018 | 13:04
Roses edita el calendari del 2019 amb espectaculars imatges del fons marí

Tretze imatges del fons submarí de Roses il·lustren el calendari municipal del 2019 i que l'Ajuntament de Roses ha editat com cada any pels volts de Nadal. En aquesta ocasió, el protagonisme recau en el món submarí, amb un recull de sorprenents imatges realitzades pel fotògraf Lluís Masblanch.

Masblanch ofereix una mirada al al món submarí del Cap de Creus, fruit del seu treball com a fotògraf subaquàtic. El resultat és un recull de fotografies de gran bellesa i espectacularitat, que permeten conèixer una petita mostra de la diversitat d'espècies que alberga el fons marí rosinc.

L'Ajuntament de Roses edita el calendari anual que posa gratuïtament a disposició de veïns i visitants del municipi des de l'any 2006. Com en edicions anteriors, el nombre d'exemplars editats ha estat de 3.000, la distribució dels quals s'inicia dilluns 10 de desembre, fins a la fi d'existències. Els punts de distribució on es poden dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar són la Biblioteca Jaume Vicens Vives, l'Oficina de Turisme i el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit