09 de gener de 2019
09.01.2019
Diari de Girona

Sorpresa al Port de la Selva per unes restes animals aparegudes a la platja

L'Ajuntament va assumir-ne la retirada i desconeix de quin especimen es tracta

09.01.2019 | 13:26
Sorpresa al Port de la Selva per unes restes animals aparegudes a la platja

Unes restes biològiques d'un animal en avançat estat de descomposició van aparèixer aquest cap de setmana passat a la platja del Port de la Selva, a tocar de la desembocadura de la riera. La troballa la va fer un particular el divendres 4 de gener a la nit i va donar l'avís a la Policia Local, que va traslladar-ho a l'Ajuntament. El consistori va avisar els Agents Rurals, però va ser l'administració muncipal la que es va encarregar de la retirada de les restes el dissabte 5 de gener.

Es desconeix de què es tracta, però tot apunta que seria el cos d'un animal en descomposició. A les imatges, enregistrades pel segon tinent d'alcalde Roger Pinart, s'hi observa com s'intenta retirar les despulles de grans dimensions amb una màquina excavadora a peu de platja. Pinart ha explicat que van comunicar la troballa al cos dels Agents Rurals i no al CRAM, però que no van rebre resposta i davant l'avançat estat de descomposició se'n va fer càrrec l'Ajuntament.

La principial incòginita és a quin animal corresponen les restes, però l'estat en què es trobaven n'ha impedit la identificació. "Podria ser un animal marí o fins i tot un animal terrestre que ha perdut el cap durant la descomposició", diu el regidor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit