16 de gener de 2019
16.01.2019
Diari de Girona

Jordi Masquef reclama a l'Estat que autoritzi ampliar la Guàrdia Urbana

L'alcalde de Figueres es reuneix amb la delegada del Govern a Catalunya i li trasllada els greuges

16.01.2019 | 00:55
Teresa Cunillera (esquerra), amb Jordi Masquef, a Figueres.

L'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, s'ha reunit aquest dimarts amb la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. En la trobada, que s'ha produït a la capital alt-empordanesa, el batlle li ha demanat que l'Estat autoritzi de forma urgent l'ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana de Figueres per poder donar resposta a les «necessitats reals» de la ciutat.

En la reunió amb la delegada, que es va traslladar a Figueres per visitar el Museu Dalí, Masquef també li ha plantejat la dotació de més recursos judicials per, en coordinació amb els Departaments d'Interior i Justícia de la Generalitat, erradicar el conreu i tràfic de drogues a la zona oest de la ciutat.

«Cal que, aquí, totes les administracions sumem esforços per posar fi a aquesta xacra intolerable que, a banda del seu component delictiu, fa patir tantes famílies d'aquests barris amb els continus talls de llum», va insistir Masquef a Teresa Cunillera.

L'alcalde ha aprofitat la visita de la màxima autoritat del Govern espanyol a Catalunya per exposar-li «la necessitat i reivindicació històrica del soterrament de la via del tren, i el proper inici de les obres de rehabilitació de la casa natal de Salvador Dalí». Des de l'Ajuntament es preveu una segona trobada en els propers mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit