25 de gener de 2019
25.01.2019
Diari de Girona

Les 31 noves habitacions de l'hotel Nieves Mar de l'Escala estaran enllestides el juny

RV Hotels està invertint 3,5 milions en la primera fase de l'ampliació. Els posteriors treballs se centraran en crear un aparcament soterrat

25.01.2019 | 00:06
Els enderrocs a l'hotel Nieves Mar de l'Escala.

El grup Rosa dels Vents té previst acabar la primera fase d'ampliació i reforma de l'hotel Nieves Mar el mes de juny amb l'obertura de 31 noves habitacions. La inversió és de 3,5 milions d'euros. L'hotel va reobrir l'any passat després d'unes primeres millores.

Des de fa setmanes, tal com va avançar Diari de Girona, les màquines treballen en l'enderroc d'una part de les antigues instal·lacions a la zona de la cuina a tocar el carrer del Gregal. Per la proximitat amb el mar les màquines treballen en una zona on puja l'aigua.

Es tracta de la primera fase d'ampliació i reforma de l'establiment situat al passeig del mar que va obrir les portes el 1976. Després de tres dècades va tancar i va reobrir les portes l'any passat després que l'adquirís RV Hotels.

Una vegada acabats els treballs, l'hotel disposarà de 106 habitacions de les 236 amb categoria de quatre estrelles de les quals s'espera disposar el projecte d'ampliació i reforma.

La següent fase, segons ha informat RV Hotels, consistirà en la creació d'un aparcament soterrat amb capacitat per a 150 vehicles i la creació de la resta d'habitacions.


El grup gestiona nou hotels i 350 apartaments situats tots a Catalunya, excepte un a Menorca.

L'hotel Voramar reobrirà

Aquest no és l'únic hotel de l'Escala que està sotmès a reformes. A tocar, a primera línia de mar, al passeig Lluís Albert està en obres l'antic hotel Voramar. En aquest cas l'establiment està tancat des de fa uns anys i els actuals propietaris tenen previst reobrir-lo per la temporada turística vinent. S'està portant a terme una part del projecte que se centra en l'edifici per més endavant abordar la possibilitat de reobrir l'emblemàtica piscina d'aigua salada que està sobre les roques litorals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook