El candidat socialista Pere Casellas ha incorporat a l'equip de campanya el Catedràtic de Tecnologia Frederic Luque i l'advocada Sònia Trilla. Trilla va ser regidora durant el mandat 2011-2015 a l'Ajuntament encapçalant les àrees d'Habitatge i Patrimoni en el govern Santi Vila (CiU).

D'altra banda, Luque és docent, activista i vicepresident de la Societat Catalana de Tecnologia. Ha impulsat 'iniciatives com les Jornades sobre Programació, Robòtica i Impressió en 3D aplicat a l'educació; i és un reconegut especialista en matèria de mobilitat sostenible, accés a les noves tecnologies i Smart city.

Els socialistes defensen que les dues incorporacions en el seu projecte "progressista i transformador" són claus en aportar "el talent, l'experiència i la il·lusió necessaris per dotar-lo amb un perfil transversal, eficient en el qual s'hi pugui sentir identificada gran part de la ciutadania".

En aquest context, Pere Casellas ha incorporat a l'equip de campanya el Catedràtic de Tecnologia Frederic Luque i l'advocada Sònia Trilla, ambdós signants del manifest de suport a la diagnosi de la ciutat de Figueres que proposa Casellas".