12 de febrer de 2019
12.02.2019

Un foc al barri de Sant Joan posa al descobert diverses plantacions de marihuana

La policia ha localitzat cultius en almenys tres pisos i el foc s'ha originat per escalfament de la xarxa elèctrica | El SEM ha evacuat a 3 persones ferides menys greus a l'hospital de Figueres

12.02.2019 | 18:46
Un foc al barri de Sant Joan posa al descobert diverses plantacions de marihuana
L'incendi a la planta baixa en un bloc dels anomenats habitatges sindicals del barri de Sant Joan, a Figueres, ha deixat al descobert diverses plantacions de marihuana. Arran del foc la policia ha localitzat en l'edifici afectat tres pisos on s'hi cultivava marihuana i dos més on tenen indicis que també podria haver-n'hi, segons han informat fonts municipals. El nombre de plantes encara està per determinar així com si s'han produït detencions. 
El foc ha estat provocat per l'escalfament de les línies elèctriques del domicili, segons aquestes mateixes fonts.

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'incendi d'un baix dels coneguts com a blocs "sindicals" al barri de Sant Joan i hi ha diverses persones afectades que han hagut de ser ateses pels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM). Són tres ferits menys greus que han estat evacuats pels Bombers i traslladats pel SEM a l'hospital de Figueres. Un d'ells tindria cremades lleus.

Les flames han cremat un baix d'un bloc de quatre plantes i ha afectat l'escala i un dels pisos superiors. S'ha hagut de desallotjat diversos veïns del bloc.

Els Bombers han rebut l'avís a les 17:34 hores i mitja hora després donaven per controlat l'incendi, que s'ha originat en el baix i ha deixat l'escala de l'edifici ple de fum. S'han activat sis dotacions de Bombers i fins el lloc també s'hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook