La Policia Nacional ha detingut dos homes que volien anar cap a França amb 11 quilos d'haixix

El conductor va intentar evitar el control i va mostrar signes de nerviosisme en veure els agents. Això va alertar els policies i van sospitar que pogués transportar productes o gènere il·legal al vehicle.

Quan la policia va descobrir la droga, aquesta estava embolicada en 89 paquets recoberts de cera per tal de despistar els controls amb guia caní.

Els agents van escorcollar l'automòbil i en el maleter, sota de la safata que amaga la zona de la roda de recanvi van trobar-se una sorpresa: una bossa plena de paquets embolicats amb plàstic i cera d'espelma, que segons la policia volia evitar l'olor. En total, eren 11,1 quilos d'haixix i la intenció dels ocupants, segons el CNP era vendre la droga a França.

Els detinguts són dos homes de nacionalitat espanyola de 22 i 28 anys respectivament, que van quedar imputats per un delicte contra la salut pública. Després de ser posats a disposició de l'autoritat judicial corresponent, el jutge va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

El dispositiu va ser desenvolupat per agents pertanyents a la Unitat Central d'Intervenció i amb la col·laboració de la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera.