15 de febrer de 2019
15.02.2019
Diari de Girona

L'Hospital de Figueres estrena nou espai de rehabilitació

La nova sala dobla la superfície dedicada al servei amb més de 600 metres quadrats

15.02.2019 | 12:55
L'alcalde Jordi Masquef i la consellera Alba Vergés durant la inauguració de l'espai

L'Hospital de Figueres ha ampliat l'espai de rehabilitació de pacients externs, amb què espera millorar el servei i reduir les llistes d'esperes. Les obres que van començar l'estiu del 2018, han tingut un cost de 826.510 euros i s'ha creat una gran sala central que tant pot serveir per a sessions grupals com per a distribuïdor.

Aquest nou espai compta amb 642 metres quadrats i està situat a l'edifici est del centre. Amb l'entrada en funcionament d'aquestes instal·lacions, l'Hospital de Figueres, de la Fundació Salut Empordà, dobla la superfície dedicada a la rehabilitació i "descongestiona" l'espai del Bernat Jaume. A més, també es reorganitza el servei.

Fins ara l'hospital tenia una sala de rehabilitació de 400 metres quadrats ubicada a les dependències del centre sociosanitari Bernat Jaume que donava servei tant als pacients ingressats com als externs. La nova ubicació permet accedir-hi directament pel carrer Glòria Compte sense haver de pujar escales.

L'espai també inclou un apartament adaptat similar als que hi ha a l'Institut Guttmann, una iniciativa que des de la Fundació Salut Empordà s'insisteix en què és pionera a la demarcació.

La consellera de Salut, Alba Vergés, que ha assistit a l'acte d'inauguració, ha destacat la "fi de l'època de les retallades" i l'aposta del Departament pel territori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook