El projecte d'Esquerra Republicana Figueres continua creixent i a l'equip liderat per l'alcaldable Agnès Lladó s'hi han incorporat Maria Gratacós, Ester Marcos, Sònia Jornet i Maria Perpinyà. Totes elles aniran situades entre els 10 primers llocs de la llista i els seus noms se sumen als ja anunciats de Jesús Quiroga i Josep Alegrí.

La candidata d'ERC a Figueres, Agnès Lladó, es mostra molt contenta amb l'equip que s'està creant i explica que "continuem demostrant el que vam anunciar ara ja fa nou mesos amb la presentació d'en Jesús Quiroga, el nostre número 2. Esquerra Figueres aposta per una llista transversal que serà representativa de la ciutat".

Lladó afegeix que "els quatre noms són un exemple d'aquesta representativitat. "Són professionals de diversos àmbits que s'estimen Figueres i que, juntament amb la resta de l'equip, es deixaran la pell per transformar la ciutat i, entre tots i totes, situar-la on ens mereixem", ha destacat.

Maria Gratacós és llicenciada en Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), empresària i assessora fiscal i comptable. Per la seva banda, Ester Marcos és llibretera des de fa més de set anys. Sònia Jurnet és llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, és gerent d'una empresa vinculada a l'àmbit esportiu. D'altra banda, Maria Perpinyà és mestre (UdG) i especialitzada en Logopèdia i treballa actualment al Servei Educatiu CREDAG i és regidora a Figueres des de l'any 2015.