09 de març de 2019
09.03.2019
Diari de Girona

Primera acció avui per frenar l'inici de les obres a Sa Guarda de Cadaqués

Les entitats SOS Costa Brava i Amics de la Natura de Cadaqués es concentraran a la plaça del Passeig, a la platja Gran de Cadaqués

09.03.2019 | 01:33
Les màquines, treballant als terrenys de Sa Guarda.

SOS Costa Brava i Amics de la Natura de Cadaqués ja van advertir en començar les obres a Sa Guarda de Cadaqués que emprendrien accions. La primera serà avui a les dotze del migdia amb una concentració en defensa de Sa Guarda.

A les dotze del migdia començarà a la plaça del Passeig, a la platja gran de Cadaqués. S'ha convocat després que aquesta setmana les màquines hagin entrat al paratge de Sa Guarda per començar a treballar en la urbanització dels vials.

Fonts dels promotors han informat que s'ha començat delimitant els terrenys i els elements que s'han de protegir com oliveres o parets de pedra seca.

Els ecologistes entenen que començar els treballs vulnera la moratòria de la Generalitat de construir fins a segona línia del litoral. Però l'Ajuntament defensa que la moratòria no afecta als vials.

Els promotors han defensat justament aquesta setmana que el projecte es va reduir a la meitat i no són un centenar de cases sinó una cinquantena.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit