La Passió de Sant Climent Sescebes tornarà per Setmana Santa i donarà més visibilitat al poble i als oficis de l'època. Els organitzadors volen que els participants, el 80% de Sant Climent, sentin que són imprescindibles. Hi haurà tres representacions els dies 14,19 i 21 d'abril a les sis de la tarda.

El director, Ernest Ollero, posa de manifest que «per mi, el poble és l'eix vertebrador de tot l'espectacle, ja que sense ell la història dels protagonistes no tindria cap sentit». Per això es vol que tothom se senti imprescindible, una manera de fer créixer La Passió.

La festa de Carnaval ha donat el tret de sortida com cada any als assajos amb més d'un centenar d'actors.

Ollero explica que «malgrat la temàtica religiosa de la història, des de la direcció i la junta busquem una lectura contemporània i un llenguatge atractiu per tal de captar nous públics». Pel director, «la gent ve a veure una obra de teatre, amb conflictes personals i quotidians i la mítica lluita entre el bé i el mal, entre la veritat i la mentida». Com l'any passat, el primer dia els espectadors pagaran a la sortida després d'haver vist l'epectacle complet per tal que valorin la feina feta.