Un veí de Roses va simular un accident de trànsit aa l'N-260 al seu pas per Garriguella per cobrar l'assegurança i va acabar denunciat penalment pels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona.

El presumpte estafador és un home de 33 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Roses. El qual va quedar denunciat de forma penal com a presumpte autor d'un delicte d'estafa en grau de temptativa.

Els fets van succeir dijous de la setmana passada cap a tres quarts de deu del matí. Els Mossos van rebre l'alerta que s'havia produït un accident de trànsit a la carretera N-260, al punt quilomètric 26,7, dins el terme municipal de Garriguella.

En arribar al lloc, els Mossos van localitzar un vehicle, amb lleus desperfectes, aturat al voral de la carretera. Tot seguit van comprovar que el conductor, que havia resultat il·lès, havia gestionat el servei d'assistència.

Mentre feien diverses comprovacions el conductor els va explicar que havia col·lidit amb un porc senglar. Tot i aquesta versió, els agents van comprovar que els danys que presentava el vehicle no es corresponien amb les circumstàncies del xoc.

Ratllades sospitoses

De fet, al lloc de la col·lisió no van trobar cap resta de l'animal i, tot apuntava, que les ratllades del vehicle havien estat produïdes per algun element de plàstic. A més, el llum antiboira danyat tenia fang sec al seu interior fet que ajudava a pensar que els danys s'havien produït feia temps.

Finalment, davant les constants contradiccions de la versió de l'home, els agents van veure que el cotxe podia circular sense cap problema i no feia falta cap servei d'assistència.

Per aquest motiu i després que l'home reconegués que els danys s'havien produït feia quatre mesos, els Mossos li van obrir diligències penals com a presumpte autor d'un delicte d'estafa en grau de temptativa.

El denunciat, que no té antecedents, declararà davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.