15 de març de 2019
15.03.2019
Diari de Girona

Figueres treu a concurs la senyalització dels aparcaments

Els treballs tenen un cost de 60.000 euros i el consistori vol corregir el flux de vehicles per a una mobilitat més fluïda

15.03.2019 | 01:13
Figueres treu a concurs la senyalització dels aparcaments

L'Ajuntament de Figueres ha tret a concurs públic el contracte d'obres per la millora de la senyalització d'aparcaments dissuassius i de l'estació del TAV. Amb un pressupost de 59.585,93 (IVA inclòs), l'objectiu dels nous senyals és millorar la mobilitat a la ciutat.

El pla de senyalització ha de permetre als conductors trobar les principals zones d'aparcament sense haver d'entrar al centre de la ciutat, així com l'estació de tren d'alta velocitat. El desembre passat el plenari va aprovar una moció de la CUP en què demanava tenir senyalitzats els aparcaments gratuïts de la ciutat i aleshores el govern ja va posar sobre la taula que s'estava treballant en una primera fase de l'actuació.

Tal com es recull a la memòria de la licitació, es pretén que els visitants i turistes que entren a la ciutat puguin disposar de la informació dels aparcaments més immediats i dels carrers que accedeixen al centre. Amb la mesura es busca que els conductors aparquin el més aviat possible sense haver de creuar pel centre de la ciutat i evitant l'impacte del trànsit innecessari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook