15 de març de 2019
15.03.2019
Diari de Girona

L'alcalde de l'Escala serà cap de llista però amb Candidatura de Progrés

Víctor Puga ha optat per una de les marques dels socialistes i defensa la feina feta els darrers anys

15.03.2019 | 01:13
Víctor Puga.

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha anunciat que es tornarà a presentar a les properes eleccions i que encapçalarà una candidatura, però ho farà amb la marca de Candidatura de Progrés. A les darreres eleccions ho va fer amb el PSC-CP.

Puga va defensar la feina feta els darrers quatre anys i considera que amb l'ajuda de tot l'equip «avui l'Escala és una població més atractiva, turísticament més competitiva, més culta, amb millors equipaments, millors infraestructures i amb millors espais públics al servei de residents i visitants.

És la segona vegada que Víctor Puga encapçalarà una candidatura. El 2015 ho va fer sota les sigles del PSC-CP, tot i que només una integrant de la llista era militant. Va ser el número 2 el 2011 al costat de l'exalcalde Estanis Puig en un govern on va portar àrees importants com la d'Urbanisme.

Durant el seu mandat s'han portat a terme obres importants i alhora molt debatudes com la polèmica reforma del front marítim des de la platja al Port d'en Perris i la pacificació d'aquest entorn.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit