Un home d'uns cinquanta anys ha acabat ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona després que dos presumptes lladres l'apunyalessin a casa seva. L'home està estable malgrat la ganivetada. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i es busquen els dos homes que haurien perpetrat aquest assalt violent.

Els fets es van produir aquest divendres a primera hora de la tarda, en una casa de la població. Segons va explicar la víctima a la policia, dos homes van entrar a casa seva per robar-hi. I quan els va sorprendre que havien accedit a la seva finca, li van treure una arma blanca. El van apunyalar després d'haver-hi enfrontament entre ells. El SEM va haver d'activar, a banda de l'ambulància, un helicòpter medicalitzat. El mitjà aeri va traslladar l'home fins al Trueta, on va ingressar.

La Policia Local de Llançà i els Mossos d'Esquadra es van personar al lloc ràpidament i busquen els responsables. La investigació està a mans de l'AIC (Àrea d'Investigació Criminal).

La trucada la va fer mateixa víctima, que conviu a la casa amb la seva dona, però en el moment dels fets no hi era.

Els investigadors van fer una inspecció ocular de l'habitatge per intentar localitzar qualsevol prova o indici que permetés identificar els agressors, van parlar amb veïns i van intentar trobar alguna càmera de vigilància que hagués gravat els sospitosos.

Paral·lelament, els Mossos i la Policia Local van muntar un dispositiu de recerca pels voltants per intentar localitzar els assaltants per si no havien tingut temps de fugir de la localitat. Per ara, no hi ha detinguts pels fets i la investigació continua oberta. Aquest tipus de robatoris amb violència passen sovint quan els lladres es troben amb els inquilins quan aquests creuen que no hi ha ningú a dins i llavors, alguns d'ells reaccionen com va passar divendres amb violència.