18 de març de 2019
18.03.2019
Diari de Girona
ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Junts per Figueres presenta sis incorporacions a la candidatura

Són dins l'àmbit de la promoció econòmica, el comerç, el turisme i el teixit empresarial

18.03.2019 | 11:04
Els candidats amb Jordi Masquef

L'alcalde i candidat Junts per Figueres, Jordi Masquef, ha donat a conèixer sis noves incorporacions a la llista de Junts per Figueres que aposta per la promoció econòmica.

L'economia i comerciant Manel Rodriguez, l'executiva de compres, Chantal Olivé, l'empleat de banca jubilat, Ramon Pastoret, la farmacèutica Carme Martínez, l'empresari Miquel Roura i l'empresari informàtic Albert Alemany s'integraran a la llista en diferents posicions que encara no s'han concretat.

La formació assegura que són candidats dins l'àmbit de la promoció econòmica, el comerç, el turisme i el teixit empresarial.

Segons Masquef, la promoció econòmica serà un dels eixos del programa electoral de Junts per Figueres "i per això he incorporat a la candidatura un equip de sis persones solvents i amb experiència en l'àmbit de l'empresa, el comerç i la dinamització econòmica i que han decidit implicar-se i treballar en el futur de la ciutat".

Per l'alcalde de Figueres i candidat, "si volem una ciutat on s'hi visqui bé i la gent s'hi guanyi bé la vida, és estratègica una aposta contundent per la promoció econòmica per aquests propers quatre anys".

D'altra banda, considera que la ciutat necessita reforçar i amplificar el seu model com a destí turístic i cultural centrat en els serveis i el comerç.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook