Un ciclista de 30 anys es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Trueta en estat greu després de patir un accident de trànsit ahir al matí a la GI-614 a Roses. Va xocar frontalment contra un motorista -que duia una BMW- a la via que va fins a Cadaqués. El sinistre viari es va produir pels volts de les vuit del matí, a l'altura del quilòmetre 6 d'aquesta carretera de la Costa Brava. Van xocar un ciclista i un motorista, i el que anava amb bicicleta és qui va sortir més malparat.

Al lloc s'hi van desplaçar el SEM -amb helicòpter i dues ambulàncies-, els Bombers, amb dues dotacions, i els Mossos d'Esquadra, amb diverses patrulles.

El ciclista és veí de Llançà i va resultar ferit greu, segons el Servei Català de Trànsit (SCT), i el SEM el va evacuar a l'hospital Trueta en helicòpter medicalitzat, on ahir, en tancar l'edició, estava ingressat en estat greu i pronòstic reservat, segons fonts del centre.

Aquesta carretera no té voral i sovint és protagonista d'accidents de trànsit, ja que també té els carrils molt estrets i, sobretot en caps de setmana i a l'estiu, va molt carregada. A causa del sinistre es va tallar la carretera durant dues hores. Després s'hi va donar pas alternatiu i a quarts d'onze es va obrir.