22 de març de 2019
22.03.2019
Diari de Girona

Més de 30 empreses oferiran uns 50 llocs de treball a la Fira d'Ocupació

En aquesta edició s'ha ampliat la participació als joves d'entre 16 i 29 anys

22.03.2019 | 00:46
Més de 30 empreses oferiran uns 50 llocs de treball a la Fira d'Ocupació

Més de trenta empreses oferiran una cinquantena de llocs de treball en la tercera edició de la Fira d'Ocupació Alt Empordà, que se celebrarà a Figueres. En aquesta edició podran participar-hi les persones majors de 45 anys i les que tenen entre 16 i 29 anys, dos dels col·lectius que tenen dificultats per trobar feina.La Fira se celebrarà els dies 28 i 29 de març a l'auditori Caputxins.

La Fira d'Ocupació Alt Empordà TreballemGi, com en les edicions anteriors, serà un espai d'intermediació d'ofertes de treball on les empreses inscrites podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats.

A més de les ofertes laborals, s'oferiran tallers per a la recerca de feina i estands informatius de formació a la comarca.

Enguany ja han confirmat l'assistència més de trenta empreses i s'oferiran més de cinquanta ofertes de feina. Les persones interessades en participar-hi poden inscriure's prèviament a la Fira a través dels portals d'internet.

La Fira d'Ocupació està organtizada conjuntament pels ajuntaments de Roses, Castelló d'Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i el Servei d'Ocupació de Catalunya amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i el cofinançament del Fons Social de la Unió Europea, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació.


Col·lectius amb més dificultats

Aquesta edició és una versió ampliada de la Jornada d'Ocupació per a majors de 45 anys que s'havia organitzat durant els anys 2017 i 2018. Enguany, l'activitat s'amplia amb els col·lectius de joves de 16 a 29 anys (dijous 28 de març, de nou del matí a dues del migdia) i manté el col·lectiu de majors de 45 anys (divendres, de dos quarts de nou del matí a les dues del migdia) amb l'objectiu de contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats en l'àmbit comarcal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit