22 de març de 2019
22.03.2019
Diari de Girona

SOS Costa Brava demana a la Generalitat i a l'Ajuntament que «es posicionin en breu» sobre les obres de Sa Guarda

L'entitat ha fet una acció davant una de les botigues del dissenyador Custo Dalmau a qui demanen que "deixi d'invertir en especulació urbanística"

22.03.2019 | 12:12
L'acció de SOS Costa Brava davant la botiga de Custo a la plaça del Pi de Barcelona.

La plataforma SOS Costa Brava ha reclamat aquest divendres a la Generalitat i a l'Ajuntament de Cadaqués que "es posicionin en breu" sobre les obres per construir una urbanització i un hotel a Sa Guarda.

La representant de la plataforma Marta Ball-llosera els ha exigit que "no amaguin el cap sota l'ala", després que hagin fet una acció per reivindicar que s'aturin les obres davant la botiga que el dissenyador Custo Dalmau -màxim responsable de la promoció i promotor de l'hotel de luxe que s'hi projecta- té a la plaça del Pi a Barcelona.

Ball-llosera ha exigit al dissenyador que "deixi d'invertir en especulació urbanística" i que "reinverteixi en patrimoni cultural, natural i paisatgístic" perquè "és el que mereix Cadaqués".

Des de l'entitat manifesten que considerem important que persones de renom internacional, amb una carrera professional de rellevància, i alhora vinculades amb les darreres obres denunciades per l'associació Amics de la Natura de Cadaqués i SOS Costa Brava es manifesti respecti una obra que n'és corresponsable.

La junta de compensació del pla parcial de la urbanització està formada, entre d'altres, per l'empresa DOMUS VIATOR SL. dels germans Dalmau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit