23 de març de 2019
23.03.2019
Diari de Girona

Xavier Amiel encapçala la llista municipal de Canviem Figueres

La plataforma ha anunciat els cinc primers noms de la candidatura, escollits en un procés de primàries

23.03.2019 | 01:33
Cantenys, Vallmajó, Amiel i Ribot, durant la presentació.

Canviem Figueres ja té els cinc primers noms de la nova candidatura a les municipals. La llista estarà encapçalada per Xavier Amiel, director tècnic i gerent dels Laboratoris Amiel. Com a número dos el seguirà la periodista Alina Vallmajó; Pere Cantenys, administrador i gerent, ocupa la tercera posició; l'historiador i exregidor de l'Ajuntament Alfons Romero és el quart candidat, i la comerciant Carme Ribot tanca les primeres cinc posicions de la candidatura.

«El nostre objectiu no és entrar al consistori, sinó liderar el projecte, i la resposta la tindrem el proper 26 de maig», ha subratllat l'alcaldable Xavier Amiel.

La «plataforma de veïns pel canvi» es presenta amb la voluntat de renovació de l'Ajuntament per «aconseguir remuntar l'ànim dels figurencs» i «recuperar el lideratge de la ciutat», tal com ha explicat Amiel en la presentació d'aquest divendres. En l'acte s'ha absentat Alfons Romero. El projecte de Canviem Figueres està basat en tres eixos: les persones, el territori i l'economia. La confecció de la llista ha estat el resultat de les votacions de primàries, que van comptar amb un cens de 139 inscrits i 79 vots.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook