La ciutat de Figueres ha patit un nou robatori. Aquesta vegada ha sigut la botiga de bosses de mà Misako, situat al carrer Peralada, a la qual van robar durant la matinada del diumenge. L'establiment va despertar ahir amb la porta destrossada, vidres escampats i els productes remenats.

La denúncia es va fer pública a través de l'associació Comerç Figueres, que ho va publicar als seus perfils de les xarxes socials. En el missatge, l'entitat que agrupa a 300 establiments comercials figuerencs, detallava: «Denunciem que aquesta matinada l'establiment Misako-Figueres ha patit un robatori amb trencament de la seva porta de vidre principal. Un exemple més de vandalisme al mig de Figueres que per desgràcia és força freqüent en les últimes setmanes. Sol·licitarem quines són les mesures de l'Ajuntament de Figueres en aquest sentit», i apel·laven directament a l'alcalde Jordi Masquef mencionant-lo.

Des del mes de gener que els robatoris en els comerços del centre de Figueres han sigut constants i a l'alça. Tant els botiguers com els veïns dels establiments afectats han reconegut en nombroses ocasions sentir-se insegurs pels darrers robatoris i furts. Botiguers del centre fins i tot temen que algun dia puguin patir algun atracament amb violència.