27 de març de 2019
27.03.2019
Diari de Girona

Cs porta al Parlament el problema de seguretat a la zona oest de Figueres

La Comissió d'Interior ha aprovat una proposta de resolució per implantar operatius quinzenals de frau

27.03.2019 | 18:49
Cs porta al Parlament el problema de seguretat a la zona oest de Figueres

La Comissió d'Interior del Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució parlamentària presentada per Cs en què se sol·licitava, entre d'altres mesures, la realització d'operatius quinzenals per a detectar els casos de frau elèctric. El document s'ha aprovat per unanimitat.

Més enllà d'aquests operatius, la proposta també insta a realitzar desplegaments policials mensuals per a la prevenció, detecció i control de cultius il·legals de marihuana així com la realització de controls contra el tràfic de drogues. A més, també es contempla la implantació d'un pla de xoc integral per a fer front a la situació. Segons ha exposat Amelló, aquest pla "ha de ser coordinat i en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Figueres i altres cossos policials, els serveis socials i tots els serveis municipals que tinguin competències" per a revertir la situació.

El diputat taronja defensa aquestes mesures com a "necessàries" però assegura que això no li impedeix continuar reclamant que "el govern hauria de dotar pressupostàriament la llei de barris per a poder fer actuacions urbanístiques i socials perquè la problemàtica no es resol només policialment".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook