28 de març de 2019
28.03.2019
Diari de Girona

L'Escala tindrà un nou curs formatiu per a joves que hagin abandonat l'ESO

Ensenyament ha concedit una formació com a auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

28.03.2019 | 14:06
L'alcalde explicant el nou curs formatiu

El departament d'Ensenyament de la Generalitat ha concedit a l'Escala un nou cicle formatiu per al proper curs adreçat a joves que han abandonat l'ESO sense obtenir-ne el títol ni fer altres estudis. El curs serà d'Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic i es portarà a terme a l'Espai Jove l'Esbotzada. Tindrà entre 15 i 20 places i està adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys.

Els Programes de Formació i Inserció tenen com a objectiu aconseguir que joves que han deixat els estudis els puguin reprendre -dóna l'opció de seguir després amb un cicle formatiu de grau mitjà- o incorporar-se amb més garanties al mercat laboral. Es tracta d'un programa que es desenvolupa en un sol any, amb una durada de 1.000 hores, de les quals 180 són pràctiques.

En el cas de l'Escala, s'ha escollit l'àmbit d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, amb l'objectiu de trobar la complicitat de dos sectors importants al municipi com són el comerç i l'hosteleria.

D'altra banda, en col·laboració amb l'institut El Pedró, es continua treballant per tal d'aconseguir que el departament d'Ensenyament concedeixi a l'Escala un cicle formatiu de grau mitjà en aquest mateix àmbit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook