28 de març de 2019
28.03.2019
Diari de Girona

L'exalcalde Marià Lorca tancarà la llista de Junts per Figueres

L'històric batlle de CiU (1983-1995) se suma a la candidatura municipal de Jordi Masquef

27.03.2019 | 23:24
L'exalcalde Marià Lorca.

L'alcalde i candidat de Junts per Figueres, Jordi Masquef, ha incorporat l'exalcalde Marià Lorca a la seva candidatura. L'històric batlle figuerenc ocuparà el lloc número 21 i tancarà la llista de Masquef. Lorca actualment és el president de Càritas a Figueres.

Masquef destaca que la seva incorporació representa un «aval» per a la candidatura. El cap de llista ha defensat la voluntat de «recuperar la il·lusió i l'empenta que va marcar l'etapa de Lorca».

Per la seva banda, Marià Lorca ha expressat la seva satisfacció per poder donar «un cop de mà» a Jordi Masquef en uns moments que qualifica de «delicats i complexes» per a la ciutat. «En ell hi veig la il·lusió i l'empenta així com la preparació necessàries per donar l'impuls que es necessita per liderar l'Ajuntament», ha insistit.

Marià Lorca i Bard té 80 anys i va ser alcalde de Figueres per la coalició de Convergència i Unió entre els anys 1983 i el 1995. Anteriorment havia format part del primer ajuntament democràtic, on va ser el primer tinent d'alcalde durant el mandat d'Eduard Puig Vayreda. Durant el seu mandat es van impulsar grans infraestructures com el segon pavelló, la ronda Sud, l'estadi municipal de Vilatenim o la rehabilitació del Teatre Municipal, entre d'altres. També va destacar per l'impuls a la figura i l'obra de Salvador Dalí, amb l'adquisició de la Torre Galatea i tota la gestió de la defunció del pintor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook