La Fira d'Ocupació TreballemGi Alt Empordà, dedicada a la inserció laboral dels joves, ha superat totes les previsions inicials i ha comptat amb una nombrosa participació tant per part de joves, com d'empreses i centres de formació. Hi ha hagut 378 inscrits i les empreses han hagut de realitzar moltes més entrevistes de les que tenien programades, aproximadament unes 700. Tots els tallers estaven plens des de feia dies. Demà es farà la segona jornada per a majors de 45anys.

La tercera edició de la Fira, que s'ha celebrat aquest matí al Convent dels Caputxins de Figueres, ha estat organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i dels ajuntaments de Figueres, Roses, Castelló d'Empúries i Vilafant. Durant la primera hora de la fira s'han format cues a l'exterior per part de joves que no s'havien inscrit previament.

Jordi Masquef, alcalde de Figueres, Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona, Manel Toro, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, i Glòria Parpal, directora de l'Oficina de Treball de Figueres han inaugurat la Fira. Posteriorment els joves que s'havien inscrit prèviament han començat les entrevistes de treball, els tallers ocupacionals i les visites als centres de formació presents.

L'objectiu de TreballemGi és permetre que les empreses i entitats locals amb necessitat d'incorporar joves puguin fer-ho, i d'altra banda ajudar a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i assolir feina.