31 de març de 2019
31.03.2019
Diari de Girona

La Fira Contraban torna el vi al monestir de Sant Quize de Colera

?Tretze cellers oferiran el seus vins a l'entorn de l'Albera, on hi haurà activitats paral·leles

30.03.2019 | 23:31
La Fira Contraban torna el vi al monestir de Sant Quize de Colera

La Fira de Vins Lliures de les Alberes, Contraban, tornarà el vi al monestir de Sant Quize de Colera, l'entorn on s'ha traslladat aquest any la fira. Al monestir hi habitaren tretze monjos i tretze cellers seran justament els que participaran a la fira que comptarà amb activitats paral·leles. La fira comptarà amb la primera edició d'entitats, associacions i negocis locals del paratge de l'Albera.

Els cellers oferiran enguany el seu producte des del monestir de Sant Quirze de Colera. Avui es podrà comprar vi a preus de celler i el dilluns la fira estarà adreçada als professionals.

La Martine, Gilles Troullier, Le Temps Retrouvé, Vinyer de la Ruca, Calimàs, Eole, Castelló Murphy, La Gutina, Vinyes Tortuga, Mas Patiràs, Nuria Renom i Rim són els cellers participants amb vins amb molta personalitat de productors d'ambdues bandes de la frontera. Tot l'entorn comptarà amb activitats de la fira.

Inclou una visita, «Glops d'història», permetrà remuntar-se a l'època en què els monjos benedictins ocupaven el monestir.

També s'han organitzat passejades en burro, actuacions musicals o els estands de la mostra de l'Albera. El restaurant Corral de Sant Quirze ofereix un menú especial.

La Fira està organitzada en dues jornades. La d'avui està oberta al públic en general i dilluns per als professionals amb la fira i una taula rodona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook