Els Mossos d'Esquadra han detingut una noia menor d'edat i una dona de 27 anys a Figueres per un robatori amb violència i un delicte de lesions. Les dues dones són veïnes de la capital altempordanesa i tenen la nacionalitat espanyola. Els fets haurien passat el 12 de desembre quan les dues dones van desactivar les alarmes de diverses peces de roba d'una botiga del carrer de Peralada de Figueres.

Quan les dependentes les van descobrir, van colpejar una treballadora i van sortir corrent. Arran d'aquest robatori, els Mossos van començat a investigar la identitat de les dues lladres. Precisament, les arrestades havien comés un furt el mateix dia en un supermercat de Figueres.

La detenció va tenir lloc el 29 de març, quan les dues dones volien furtar en un altre comerç de la ciutat, al carrer Nou. Quan els agents les van identificar, les van detenir. La dona de 27 anys compta amb antecedents i haurà d'anar a declarar als jutjats properament. Per la seva banda, els Mossos van lliurar la noia menor d'edat als seus tutors legals i la Fiscalia de menors també la citarà un dia per declarar pels fets.